Γίνε απίστευτα γρήγορος με το Under Armour

Η Under Armour εμπνέεται από κορυφαίους δρομείς και συνέχεια αναζητά τις πιο καινοτόμες λύσεις για να τους βοηθήσει να βελτιωθούν.

Σε ένα άθλημα που κάθε δευτερόλεπτο μετράει, η ομάδα της Under Armour είχε στόχο να δημιουργήσει ένα ελαφρύ αλλά υποστηρικτικό παπούτσι που θα εξυπηρετούσε τους κορυφαίους δρομείς ακόμη και στις πιο απαιτητικές προπονήσεις τους.

Όλος ο σχεδιασμός στηρίχθηκε σε μια απλή ιδέα: πώς θα δημιουργηθεί ένα παπούτσι κατάλληλο για να αναπτύξεις ταχύτητα αλλά και να ξεπερνάς τα εμπόδια άνετα;

Μήπως θα μπορούσαν να αφαιρέσουν το πιο βαρύ μέρος του παπουτσιού – την εξωτερική σόλα, χωρίς να θυσιάσουν την αντοχή ή την ταχύτητα;

Γιατί το καλό παπούτσι σε βοηθάει να εκτοξευθείς!

Μετά από 3 χρόνια, πάνω από 17 ελέγχους υλικών, 9 ελέγχους βιομηχανικούς, 15 ελέγχους εφαρμογής των παπουτσιών και πάνω από 11.000 μίλια δοκιμαστικού τρεξίματος – τα κατάφεραν.

Τώρα μπορείς να τρέξεις σαν τον Usain Bolt!

Σου παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Under Armour Flow Velociti Wind, το ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ που έχει φτιαχτεί ποτέ!

Είναι η τελευταία λέξη στην καινοτομία παπουτσιών για δρομείς με πρωτοποριακό σχεδιασμό και ένα σύστημα από μαξιλαράκια όλα-σε-ένα που αντικαθιστά τη σόλα από καουτσούκ!

Γιατί όμως ονομάστηκε flow;

Τα παπούτσια αυτά πήραν το όνομά τους από τη κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι όταν νιώθεις ότι θα μπορούσες να τρέχεις για χιλιόμετρα· όταν θέλεις να τρέξεις άλλο ένα χιλιόμετρο γιατί έχεις ενθουσιαστεί τόσο πολύ! Κάθε δρομέας αναζητά αυτή τη κατάσταση flow.

Τα χαρακτηριστικά του Under Armour Flow:

Ανθεκτικότητα

Ένα παπούτσι που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, ώστε να τα δίνεις όλα άφοβα στην προπόνησή σου!

Το υλικό της εξωτερικής σόλας  είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αυξάνει τη πρόσφυση στο έδαφος. Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες. Τρέξε πιο γρήγορα χωρίς να σταματάς σε γωνίες ή δύσκολα σημεία!

Το υλικό της εξωτερικής σόλας  είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αυξάνει τη πρόσφυση στο έδαφος.  Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες. Τρέξε πιο γρήγορα χωρίς να σταματάς σε γωνίες ή δύσκολα σημεία!

Άνεση

Νιώσε την άνεση και προπονήσου για πολλές ώρες χωρίς εμπόδια!

Η μεσαία σόλα απορροφά τους κραδασμούς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μέγιστη αναπνοή

Το άνω μέρος WARP™ βελτιστοποιεί τη συγκράτηση με ελαφρύ κλείδωμα ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει τη μέγιστη αναπνοή.

Ανάλαφρο

Είναι τόσο ελαφρύ που νιώθεις σαν να αιωρείσαι ή καλύτερα, σαν να πετάς!

«Σαν να μην υπάρχει καν το άνω μέρος!»

Ένα αίσθημα που σίγουρα αναζητάς ως δρομέας και μπορούσες πριν μόνο να το ονειρευτείς!

Τώρα με το πρωτοπόρο Flow της Under Armour οι ευχές σου έγιναν πραγματικότητα!

Είναι ελαφρύ σαν πούπουλο αλλά και πολύ ανθεκτικό χωρίς καουτσούκ και σχεδιασμένο για μια πιο ασφαλή εφαρμογή στο πόδι. Το καουτσούκ είναι πάντα το πιο βαρύ μέρος κάθε παπουτσιού, οπότε η Under Armour το έχει αφαιρέσει έτσι ώστε να έχεις ένα λιγότερο εμπόδιο στο τρέξιμό σου!

Το Under Armour Flow είναι ένα ασύγκριτα γρήγορο παπούτσι ιδανικό για δρομείς.

Έχεις δοκιμάσει το Under Armour Flow; Αν ναι, γράψε μας στα σχόλια!

Εάν χρειάζεσαι τις καλύτερες συμβουλές, ακολούθησε το @giorgoskazazidis και στο Facebook θα με βρεις στο Kazazidis Giorgos International Fitness Presenter.

Για εγγυημένα αποτελέσματα στις προπονήσεις σου, επικοινώνησε άμεσα μαζί μου!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Recent Posts

Follow Me

From my Youtube Channel