Η γυναικεία ομάδα της LUC Metropole Water Polo πρωταθλήτριες Γαλλίας για 7η συνεχή χρονιά!

Η προηγούμενη χρονιά λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώσαμε κι εξακολουθούμε να βιώνουμε, ήταν μία χρονιά πρόκληση για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και ειδικά με τον πρωταθλητισμό.

Σε μια χρονιά λοιπόν σαν αυτή, γεμάτη εμπόδια και δυσκολίες, σε μια χρονιά γεμάτη αμφιβολίες, σε μια χρονιά γεμάτη περιορισμούς, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!

Άργησε λίγο να ανέβει αυτή η ανάρτηση γιατί τα συναισθήματα μου με είχαν κυριεύσει. Υπερηφάνεια, χαρά, συγκίνηση, ικανοποίηση είναι μόνο λίγα από αυτά που ένιωσα για τη κατάκτηση αυτής της πρωτιάς από αυτά τα υπέροχα κορίτσια!

Όταν έχεις ευθύνη για μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων όπως η γυναικεία ομάδα water polo της Lille κι έχεις ταυτόχρονα να αντιμετωπίσεις μια πανδημία, τότε τα πράγματα περιπλέκονται. Τι εννοώ;

Αντιμετωπίσαμε τεράστια δυσκολία στις μετακινήσεις από Ελλάδα προς Γαλλία και αντίστροφα, αντιμετωπίσαμε κλειστά κολυμβητήρια, αντιμετωπίσαμε θετικά κρούσματα μέσα στην ομάδα, αντιμετωπίσαμε καινούργιες αθλήτριες που έπρεπε να γνωριστούμε με όλες αυτές τις “τεχνικές δυσκολίες” και να τις εντάξουμε ομαλά στην ομάδα σαν να ήταν πάντα εκεί.

Τα εμπόδια πολλά κι εμείς να προσπαθούμε να φτάσουμε τους υψηλούς στόχους που είχαν ήδη τεθεί. Κι όμως… ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!!

Η γυναικεία ομάδα της Lille χωρίς καμία απολύτως ήττα σε τόσο δύσκολες συνθήκες ψυχολογικά και αγωνιστικά, στέφθηκε πρωταθλήτρια Γαλλίας για 7η συνεχόμενη χρονιά!!!

Σε αυτή την προσπάθεια φυσικά δεν ήμουν μόνος μου. Πίσω από την ομάδα της Λιλ υπάρχει μία προπονητική “οικογένεια” η οποία αποτελείται από τους καλύτερα επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον head coach της ομάδας κύριο Φίλιππο Σακέλλη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και για την υπέροχη συνεργασία, καθώς και τους συνεργάτες μου στην recreationft για την άψογη συνεργασία που επίσης είχαμε.

Όσο για τα κορίτσια και γι’ αυτό που κατάφεραν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ο σοφός λαός μας λέει:

«Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται» και εμείς τις δώσαμε τις εξετάσεις μας σαν καπετάνιοι με επιτυχία.

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Εάν χρειάζεσαι συμβουλές, ακολούθησε το @giorgoskazazidis και στο Facebook θα με βρεις στο Kazazidis Giorgos – Strength & Conditioning Coach.

Για εγγυημένα αποτελέσματα στις προπονήσεις σου, επικοινώνησε μαζί μου!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Recent Posts

Follow Me

From my Youtube Channel