ATHLETES ANALYST

Αξιολόγηση Αθλητών

Αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης του ανθρώπινου οργανισμού κατά τη διάρκεια της άσκησης.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ:

Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε την εργομετρική αξιολόγηση αθλητών και μη.

Μέσα από την διαδικασία της εργομετρικής αξιολόγησης, εκτιμάται με ακρίβεια το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του αθλητή με βάση την ηλικία, το φύλο, τη σωματική διάπλαση και το επίπεδο άθλησης.

Μέσα από μία σειρά μετρήσεων ελέγχουμε με προηγμένα επιστημονικά τεστ, την αθλητική και σωματική του κατάσταση χρησιμοποιώντας για τη σύγκριση, τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα πρωτόκολλα. Η πλήρης εργομετρική αξιολόγηση περιλαμβάνει δοκιμές που μπορούν να μετρήσουν τις βασικές παραμέτρους της φυσικής κατάστασης που σχετίζονται με την υγεία, την πρόληψη και την απόδοση όπως: σωματική σύσταση, καρδιοαναπνευστική ικανότητα, ευκαμψία-ευλυγισία, μυϊκή δύναμη και μυϊκή αντοχή.

Προπόνηση Αθλητών

Με πολυετή εμπειρία στην προπόνηση αθλήτών και ομάδων, είμαι σε θέση να προσφέρω προπνητικές υπηρεσίες που θα απογειώσουν τις αποδόσεις σας.

Εργομετρικές Αξιολογήσεις

Μέσα από την διαδικασία της εργομετρικής αξιολόγησης, εκτιμάται με ακρίβεια το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του αθλητή με βάση την ηλικία, το φύλο, τη σωματική διάπλαση και το επίπεδο άθλησης.

Διατροφολόγιο Αθλητών

Είτε πρόκειται για έναν αθλητή υψηλού επιπέδου είτε για ένα άτομο που αθλείται ερασιτεχνικά, η ισορροπημένη διατροφή μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά. Συνεργάζομαι με έμπειρους διατροφολόγους για να εξασφαλίσω το καλύτερο πρόγραμμα διατροφής για τους ασκούμενούς μου. Κάνουμε μέτρηση μεταβολισμού ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αθλητική Ψυχολογία

Μέσα από την τριβή μου στον αθλητισμό γνωρίζω από πρώτο χέρι τις ψυχολογικές δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι αθλητές κάθε επιπέδου. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μου παρέχουν υποστήριξη και άμεση επικοινωνία με τον κάθε αθλούμενο προκειμένου να ξεπεράσουμε μαζί κάθε δυσκολία.

f.a.q.

ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Ενημέρωση για το τρέχον επίπεδο φυσικής κατάστασης που σχετίζεται με την υγεία
 • Προσδιορισμός αποτελεσματικότητας προγράμματος εκγύμνασης για πρόληψη ή αποκατάσταση, μέσω καθορισμού του αρχικού επιπέδου φυσικής κατάστασης και περιοδικών επακόλουθων μετρήσεων
 • Συγκέντρωση των δεδομένων που είναι χρήσιμα για την εκπόνηση προγραμμάτων άσκησης που θα καλύπτει όλα τα επιμέρους στοιχεία της φυσικής κατάστασης
 • Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας ενός προγράμματος άσκησης
 • Παρακίνηση με τον καθορισμό λογικών και εφικτών στόχων
 • BMR + FMS
 • VO2max
 • Σύσταση σώματος
 • Κινητικότητα – Σταθερότητα
 • Φυσική κατάσταση
 • Τεστ δύναμης
 • Ισχύς και πλειομετρία
 • Αθλητική ψυχολογία

Οι μετρήσεις γίνονται σε εξειδικευμένο χώρο και από έμπειρους αθλητικούς επιστήμονες.

Στις εργομετρήσεις χρησιμοποιούνται σύγχρονα εργόμετρα και επιστημονικά όργανα μέτρησης. Συγκεκριμένα για τα εργόμετρα, που είναι μηχανήματα στα οποία μπορούμε να ρυθμίσουμε την επιβάρυνση και να μετρηθεί το ποσοστό της ενεργειακής δαπάνης, η επιλογή μεταξύ δαπεδοεργόμετρου, κυκλοεργόμετρου, βαθμιδοεργόμετρου, κωπηλατοεργόμετρου και κολυμβητηρίου σχετίζεται με το άθλημα, το επίπεδο φυσικής κατάστασης και το σκοπό της μέτρησης (προαγωγή της υγείας ή βελτίωση της απόδοσης).

Οι αξιολογήσεις απευθύνονται σε αθλητές που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της απόδοσής τους και θέλουν να γνωρίζουν με ακρίβεια το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης και την αποτελεσματικότητα των προπονητικών προγραμμάτων που ακολουθούν και σε κάθε άτομα που θέλουν να διαπιστώσουν το τρέχον επίπεδο της φυσικής του κατάστασης και να πάρουν πληροφορίες για τη βελτίωση του τρόπου ζωής του σε σχέση με την άσκηση και τη διατροφή.

Αν θέλεις να χάσεις γρήγορα και σωστά βάρος είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις πόσες θερμίδες καις στην ηρεμία, πόσο δηλαδή είναι ο Βασικός Μεταβολισμός σου. Με μία απλή διαδικασία περίπου 20 λεπτών μπορείς να βρεις πόσες θερμίδες καις σε κατάσταση ηρεμίας, ένα χρήσιμο εργαλείο για τον διαιτολόγο. Πάνω στο οποίο θα βασιστεί σε συνεργασία με τον προπονητή, ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα είτε είναι η απώλεια βάρους είτε είναι η αύξηση μυϊκής μάζας, το συντομότερο.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Επικοινώνησε μαζί μου αν θέλεις να δεις πραγματικά αποτελέσματα.
Δώσε στον εαυτό σου αυτό που του αξίζει. Το καλύτερο!